Vorige
Volg ArtinMusic nu ook op social media:

Tarieven

1) Proeflessen (30 minuten)

€ 10,- per les

2) Individuele lessen

€ 81,- per maand

Het tarief is gebaseerd op het gemiddelde van 42 lesweken binnen een seizoen met een lesprijs van € 21,21* Het exacte aantal lesweken kan per seizoen met een aantal weken verschillen waarbij het maandelijkse tarief gelijk zal blijven. In de maand Augustus is ivm de zomerstop geen facturatie.

3) Bandcoaching

€ 42,- per maand*

*Ben je ouder dan 21 jaar, dan betaal je bovenop het lesgeld 21 % BTW.
 

Proeflessen

Een instrument leren bespelen is tof. Maar dat moet je eerst ontdekken. Daarom bieden wij iedere nieuwe leerling tot het einde van de maand proeflessen aan. Dat betekent dat je een maand lang geheel vrijblijvend lessen kunt volgen. Na een maand schrijf je je in bij Art in Music. Leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW. Ben je ouder dan 21 jaar, dan betaal je bovenop het lesgeld 21 % BTW. Aanmelden voor proeflessen kan op ieder gewenst moment.
inschrijven!
 

Individuele lessen

Wil je lid worden van Art in Music? Dan krijg je iedere week een half uur les van één van onze muziekdocenten. Een uur per 2 weken is ook mogelijk. Ons lesjaar loopt van september t/m juli. In augustus vieren wij vakantie. Aanmelden kan voor de eerste van de nieuwe maand. Wil je je na verloop van tijd toch afmelden voor de muzieklessen, dan geldt een opzegtermijn van een maand (gerekend vanaf de 1e van elke maand).

Je betaalt een vast bedrag per maand. Ben je ouder dan 21 jaar, dan betaal je bovenop het lesgeld 21 % BTW. De maandelijkse factuur ontvang je per e-mail.

Wil je groepslessen of gecombineerde lessen volgen? Ook dat is mogelijk. Bel ons op en dan maken we een plan.
inschrijven!

 
Bandcoaching traject

Muziek maken samen met anderen is nog leuker! Daarom kun je bij ons lid worden van een band. Een bandcoach begeleidt jullie in het creatieve proces en de samenwerking binnen een band. Ieder bandlid bespeelt een instrument en samen groeien jullie in het ontwikkelen van een eigen geluid.

Een bandcoaching traject duurt gemiddeld 4 tot 5 maanden. En wordt altijd afgesloten met een optreden tijdens één van onze voorspeelmiddagen in zalen als dB’s of ACU in Utrecht. Ook kun je als band opnames laten maken in de professionele geluidsstudio’s van . Zij zijn al jaren onze buren, aan de Archimedeslaan 16 in Utrecht-Oost (toen nog Studio Frankrijk) en sinds september 2016 aan de Ravellaan 96 in Utrecht-West.

Als je je aanmeldt voor een bandcoaching traject, dan zoeken wij samen met jou een band waarin jij je thuis voelt. De keuze hangt natuurlijk samen met het instrument dat je bespeelt en de beschikbaarheid van een plekje. Dat bepaalt het moment waarop je kunt starten. Besluit je na het bandcoaching traject te stoppen met de band, dan kun je je na afronding van het traject afmelden. Maar denk je: Ik wil nog wel even door met deze band? Dan loopt het bandcoaching traject automatisch door.