skip to Main Content
Opzoek Naar Een Nieuwe Muziekschool?

Opzoek naar een nieuwe muziekschool?

Nieuwe muziekschool nodig? Claim je gratis muziekles bij Art in Music

Zat je op muziekles bij het UCK en heb je ineens geen muziekschool in Utrecht meer? We zouden het zonde vinden als je daardoor stopt met muziek maken. Daarom bieden we je een gratis les aan. 

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Je mag bij ons zelf kiezen welke liedjes je wilt spelen, maar we leren je natuurlijk ook om zelf muziek te maken. En als je het leuk vindt zoeken we een bandje voor je om mee te oefenen.

Onze docenten zitten allemaal in de muziekwereld en zijn dus echte experts. Wil je zingen? Speel je liever op een piano? Of wil je losgaan op een elektrische gitaar? Bij Art in Music zorgen we voor een muziekleraar die jou echt iets kan leren over je favoriete instrument.

Een nieuwe muziekschool is altijd spannend. Daarom bieden we deze zomer tijdelijk een gratis eerste les aan. In die les kijken we hoe ver je al bent met je instrument. Ook vinden we het belangrijk dat je het goed kunt vinden met je nieuwe docent. Dus ben je op zoek naar een nieuwe muziekschool in Utrecht? Vraag dan een gratis les aan, of vraag aan je ouders of zij dat kunnen regelen.

Nog niet overtuigd? Kom aankomende zaterdag 6 juli naar onze voorspeel middag in de ACU

Aankomende zaterdag 6 juli hebben onze zeven bands een voorspeel middag in de ACU. Toegang is gratis! Op die dag kun je een kijkje nemen bij Art in Music en zien of je het leuk lijkt om bij ons op muziekles te gaan.

 

Claim je gratis les!
Bel +31(0)6 454 20 454 of mail info@artinmusic.nl voor meer informatie.  

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top