Lucas Houben

Lucas Houben

Heb je Lucas Houben al ontmoet? Laat hem kennis met je maken..

De herfst van 1994 baarde een “bound to be” dromer en kunstenaar.

Opgroeiend in een klein dorp met liefhebbende ouders die muziek aanbidden, wilde de kleine jongen op een dag gitaar leren spelen. 9 jaar telde hij toen. Hij begon met het spelen en zingen van de wel bekende Beatles-nummers en zo maakte hij kennis met de prachtige ziel van popmuziek en haar eindeloze repertoire…..

Op een gegeven moment werd hij ouder en moest er een beroepskeuze gemaakt worden en zo begon het “echte” huwelijk tussen muziek en man. Hij ging studeren aan de “Herman Brood Academie”, waar hij de essentie van zijn kunstenaarschap en muzikaliteit vond, opgevolgd door het “Conservatorium van Amsterdam Pop”, waar hij zich op liet leiden tot muzikaal vakman en de zuurverdiende vaardigheden van een echte gitarist en tekstschrijver leerde beheersen.

Natuurlijk werd er doorgaans altijd in bands gespeeld, omdat Lucas meent dat dé weg om een, goede muzikant te worden begon door samen met anderen muziek te maken, je eigen geschreven repertoire voor een publiek uit te voeren en jezelf en je image te blijven heruitvinden.

Lucas Houben is een unieke gitarist, zanger en bassist en dat helemaal in zijn eigen stijl. Hij leert je graag kennen en hij vindt het super leuk om je op jouw pad in de muziek te begeleiden.

https://lucashouben.wixsite.com/artistpage/music

Gerelateerde medewerkers