Puck van Biemen

Puck van Biemen

Muziek maken is spelen, experimenteren, uitproberen en lol hebben. We gaan op ontdekkingsreis naar hoe jij het meeste plezier uit muziek haalt. Je kan van alles proeven: piano, gitaar, of eens achter het drumstel kruipen? Het mag allemaal! 

Wil je zingen? Samen vinden we uit hoe je jouw unieke stem het allerbeste kan gebruiken. We kijken naar de genres die goed passen, hoe je gezond gebruik maakt van je stem, en hoe je er op allerlei leuke manieren met je stemgeluid kan spelen. Misschien wil je wel leren beatboxen? Dat is ook een vorm van zang, maar ook ritme natuurlijk.

Misschien vind je het ook wel leuk om zelf een liedje te schrijven! Ik kan je daar ook bij helpen als songwriter (met piano en gitaar), en je spelenderwijs laten uitproberen hoe je nou een verhaal tot een liedje omzet. 

Beginner of verder gevorderd, ik help je graag weer een stap verder. 

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat muziek maken leuk en vrij is én blijft, dus zoeken we samen uit waar je comfortzones liggen en hoe je stapje voor stapje kan groeien!

biografie:

Mijn allereerste zangervaring was als 5-jarige, waarin ik het Doornroosje liedje voordroeg aan mijn ouders. Sinds dat moment had ik de smaak te pakken. Ik ging de liedjes die ik hoorde naspelen op de piano en begon later ook met songteksten uitschrijven. Ik heb toen ik 8 was mijn eerste album opgenomen in de Wisseloord studio’s als onderdeel van een professioneel musical koor. In die tijd vond ik het ook heel leuk om liedjes te schrijven en muziekproducties op de computer te maken. Ik ben toen op muziekles gegaan en heb toen zo’n 10 jaar muziekles gehad wisselend van piano, gitaar, songwriting tot muziektheorie lessen voor het conservatorium. In de afgelopen tijd heb ik in allerlei verschillende bandjes gezongen en gespeeld en ben ik sinds anderhalf jaar met mijn eigen muziekproject begonnen te releasen onder de naam Cézanne. 

Ik zing en speel vooral veel soul en jazz, met uitstapjes naar indie en pop er tussendoor. Denk aan Lianne La havas, Tom Misch, Aurora, Eloise maar ook Anderson.Paak, The Weeknd en Billie Eilish.

Gerelateerde medewerkers