Sophia Vernikov

Sophia Vernikov

Muziek maken betekent voor mij plezier hebben, alles om je heen even los kunnen laten en jezelf uitdagen elke keer weer een beetje beter te worden. 

In mijn lessen gaan we aan de slag met creativiteit, sound, techniek en timing. Je krijgt bij mij de mogelijkheid jezelf te ontplooien binnen verschillende genres en stijlen. Ook geef ik je een aantal fundamentele handvaten om beter te worden in het bespelen van de piano. De wensen van de cursist staan voor mij altijd centraal. 

Biografie

Toen ik zes jaar oud was begon ik met pianolessen en sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer gestopt met spelen. Met een klassieke en technische basis leerde ik rond mijn 14e jazz, pop en rock te spelen. Tijdens mijn 17e volgde ik een jaar aan Codarts waar ik alles leerde over verschillende toetsinstrumenten, songwriting en het opnemen in een studio. In 2019 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie richting keys pop/rock en nu, vier jaar later, ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Na acht jaar muziek studeren heb ik mijn Bachelor of Music. Tijdens de jaren in Amsterdam heb ik mijn eigen act opgezet, VERNIKOV. Daarnaast kun je me kennen van Electric Company en nu speel ik met veel plezier bij o.a. Charlotte Wessels en PIPPA.

Gerelateerde medewerkers