Sophia Vernikov

Sophia Vernikov

Muziek maken betekent voor mij plezier hebben en alles om je heen even los kunnen laten, jezelf uit dagen en elke keer weer een beetje beter  worden.

In mijn lessen gaan we aan de slag met techniek, timing, sound en vooral creativiteit. De wensen van de cursist staan voor mij centraal. Je krijgt bij mij de mogelijkheid binnen verschillende en genres en stijlen te ontdekken wat je tof vindt om te spelen. Daarnaast geef ik je een aantal fundamentele handvaten om beter te worden in het bespelen van de piano.

Bands: Electric Company, Lief Dagboek, Isa Zwart

Biografie:

Toen ik zes jaar oud was ging ik voor het eerst op pianoles en ik ben sindsdien nooit meer gestopt met spelen. Met klassieke roots leerde ik op latere leeftijd o.a. Jazz, pop en rockmuziek te bespelen op de piano en andere toetsinstrumenten. In 2019 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie richting keys pop/rock. Op dit moment ben ik tweedejaars student aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Door de jaren heen heb ik een aantal bands gehad: ik richtte in 2017 indie pop/rock band VALENTINO. op, sloot me niet veel later aan bij brit-pop band Electric Company en speel nu ook in de Utrechtse rockband Lief Dagboek.

Gerelateerde medewerkers