Tobias Kolk

Tobias Kolk

Muziekles moet leuk en leerzaam zijn. Het moet geen verplichting worden waarbij tegenzin ontstaat. Mijn focus ligt daarom vooral op wat de leerling wil. De leerling muzikaal stimuleren en daardoor ontwikkelen op een leuke en chille manier!

Ik ben op mijn 12e begonnen met muziek maken maar mijn fascinatie voor muziek ontstond al toen ik 8 was. Ik ben opgegroeid in een huis waar veel verschillende muziek werd gedraaid. Ik ben daardoor breed georiënteerd en ik kan (bijna) alle soorten muziek waarderen. Hierdoor heb ik ook veel kennis van verschillende genres opgedaan welke ik op mijn instrument toepas.

Ik ben afgestudeerd van het Conservatorium van Amsterdam afdeling pop.
Ik heb 4 jaar basgitaar gestudeerd maar heb dankzij les en eigen initiatief heb ik mezelf vele andere instrument aangeleerd. Mijn enthousiasme voor instrumenten wil ik dolgraag overbrengen aan leerlingen!

Ik speel in de band WIES. Ik speel gitaar/bas en zing daar bij.
We hebben in 2018 De Amsterdamse Popprijs gewonnen en in 2019 De Grote Prijs van Nederland.
In het najaar van 2019 zullen wij met de Popronde door Nederland touren en hopelijk op veel coole plekken spelen! Linkjes van de band zullen hieronder te vinden zijn voor de geïnteresseerden.

De muziekwereld is een uitnodigende maar ook een grote wereld. Soms is het moeilijk om hier alleen je weg in te vinden. Er valt veel te zien maar soms is het handig om te weten waar je moet kijken.
Ik zal met alle plezier je gids zijn.

Facebook pagina WIES:

https://www.facebook.com/hetiseenwies/

Radio optreden WIES:

Gerelateerde medewerkers