Drums

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Onze docenten leren je de techniek en theorie. Als je de basis van jouw gekozen instrument eenmaal onder de knie hebt, kun je zelf kiezen welke liedjes je gaat spelen. Zo blijft de les leuk en leer je spelen op een manier die ook echt bij jou past. Wil je met de drums de meest groovy beats zetten waar je lekker op kan dansen of beuk je liever je drum-stokken stuk op de hardste rock? Het kan allemaal!

Onze drum-docenten zijn Arend, Daan, en Sweder. Maar ook Maarten geeft de beginnende drumleerlingen drumles! Ze zijn allemaal lekker actief in de muziekwereld en natuurlijk experts als het om de drums gaat. Ze snappen als geen ander waarom het instrument zo bijzonder is. Of het nou je uitlaatklep is en je al je onrust kwijt kan in het drumstel of dat je graag iedereen op je beats wilt laten dansen. Op het podium ben je in ieder geval veruit de meest indrukwekkende en spectaculaire muzikant. 

In de lessen gaan we op zoek naar jouw sound en luisteren we samen naar je favoriete muziek. Want wat is er nou zo goed aan dat ene liedje en wat kun je daarvan leren? We gaan natuurlijk ook zelf muziek maken. En wie weet kunnen we zelfs een bandje voor je zoeken als je dat leuk vindt!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles (of vraag het aan je ouders).