skip to Main Content

Het belangrijkste binnen mijn lessen vind ik het spelplezier. Je zult jezelf op muzikaal vlak ontdekken terwijl we werken aan jouw persoonlijke doelen en technische vaardigheden. Mijn lessen zijn modern en aangepast op de leerling. Geen saaie en ouderwetse lesmethodes; we kijken naar wat bij jou past en wat jij leuk vindt. Alles wat je leert passen we meteen toe. We gaan dus ook lekker veel met liedjes meespelen. Er is volop ruimte voor je eigen smaakontwikkeling want er komen een hoop verschillende muziekstijlen en genre’s in mijn lessen voorbij.

Biografie

Op mijn 9e ben ik begonnen met drummen. Sinds dat moment heb ik zelf drumlessen gevolgd en zo rond mijn 16e was ik erover uit: ik wil professioneel muzikant worden. Na mijn middelbare school heb ik een jaar een vooropleiding gevolgd aan Best Music Education Centre. Het jaar daarna, 2017, ben ik begonnen aan de Herman Brood Academie waar ik een pop/rock opleiding volgde. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Ik ben werkzaam als uitvoerend muzikant voor mijn band en als drum docent.

Op mijn opleiding heb ik mijn huidige band Two and a Half Girl gevormd. Deze band is qua genre te benoemen als post-hardcore, met invloeden uit metal, rock en emo. Mijn eigen stijl is dan ook wat ruiger, en ik maak gebruik van een dubbel bass pedaal. We hebben oa een release show gedaan in Paradiso, after show in AFAS Live en een voorprogramma in Patronaat.

Back To Top