skip to Main Content
Emiel Schaap basles

In mijn baslessen probeer ik je alle bagage te geven die je nodig hebt om een goede bassist te worden. Techniek, timing, theorie en het belangrijkste; creativiteit. Het komt allemaal aan bod binnen mijn lessen.
Door middel van liedjes die jij leuk vind gaan we er samen voor zorgen dat je binnen korte tijd soortgelijke baspartijen kan ontwikkelen. Wanneer je nog niet echt een idee hebt van welke muziek je leuk vind, kunnen we gaan experimenteren met alle mogelijke muziekstijlen. Het leuke van het bassen is dat je de basis snel onder de knie hebt en kort na je eerste lessen in staat bent om liedjes mee te spelen. Met alle stappen die daarop volgen bewandel je je eigen muzikale pad vol met uitdagingen en leermomenten. Binnen alle ontwikkelingen vind ik het belangrijk dat je speelt voor je eigen plezier!

Bands/projecten: PandaeLos Cojones del ToroDaybrokeStill Only Adam

Biografie: Emiel Schaap is op 26 juli 1991 geboren in De Meern (Utrecht). Hij is 11 jaar oud wanneer zijn interesse voor muziek ervoor zorgt dat hij de basgitaar oppakt. Na een klein jaartje les te hebben gehad speelt Emiel al in een coverband en vanaf dat moment heeft hij eigenlijk altijd in verschillende bands gespeeld. Zijn muzikale voorkeur gaat tijdens deze periode voornamelijk uit naar rockmuziek. Na het behalen van zijn havo diploma wordt Emiel direct aangenomen op het Conservatorium van Amsterdam. Hier ontdekt hij ook de andere muziekstijlen en verdiept hij zich in onder andere Funk, Soul en Pop muziek. Zijn passie voor de rockmuziek is hiernaast wel altijd gebleven. Emiel heeft inmiddels 3 jaar ervaring opgedaan in het lesgeven, wat hij met veel plezier en toewijding doet.

Back To Top