skip to Main Content

BANDCOACHING TRAJECT

Muziek maken samen met anderen is nog leuker! Daarom kun je bij ons lid worden van een band. Een bandcoach begeleidt jullie in het creatieve proces en de samenwerking binnen een band. Ieder bandlid bespeelt een instrument en samen groeien jullie in het ontwikkelen van een eigen geluid.

Tijdens het bandcoaching traject heb je wekelijks een repetitie van een uur onder begeleiding van een van onze bekwame band coaches. Een traject duurt gemiddeld 4 tot 6 maanden. En wordt altijd afgesloten met een optreden tijdens één van onze voorspeelmiddagen in zalen als dB’s of ACU in Utrecht.

Als je je aanmeldt voor een bandcoaching traject, dan zoeken wij samen met jou een band waarin jij je thuis voelt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het instrument dat je bespeelt en de beschikbaarheid van een plekje. Alles samen bepaalt het moment waarop je kunt starten. Besluit je na een bandcoaching traject te stoppen met de band, dan kun je je na afronding van het traject per mail gewoon weer afmelden. Wil je bandje gewoon door na een traject? Dan loopt het bandcoaching traject ook automatisch door.

Meteen inschrijven

*Ben je ouder dan 21 jaar, dan betaal je bovenop het lesgeld 21 % BTW.

PROEFLESSEN - 30 MINUTEN PER PROEFLES
€10,-
les
INDIVIDUELE LESSEN - 30 MINUTEN PER LESWEEK
€81,-
maand*
BANDCOACHING - 60 MINUTEN PER LESWEEK
€42,-
maand
Back To Top