skip to Main Content

Zang

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Onze docenten leren je de techniek en theorie. Samen met de docent kies je zelf welke liedjes je gaat zingen. Zo blijft de les leuk en leer je zingen op een manier die ook echt bij jou past. Wil je leren hoe je als ware frontvrouw of frontman van de band kan schitteren op het podium? Of wil je enkel je zangtechniek bijschaven? Het kan allemaal!

Onze zang-docenten zijn Märel en Jorn. Ze zijn beide lekker actief in de muziekwereld en zijn natuurlijk experts als het om zingen gaat. Ze snappen ook heel goed waarom zingen zo bijzonder is.  Met een gezongen boodschap die door merg en been gaat zet je iedereen aan het denken. Met een gevoelige zang-lijn krijg je een hele zaal stil en bezorg je de luisteraar kippenvel.

In de lessen gaan we op zoek naar jouw sound en luisteren we samen naar je favoriete muziek. Want wat is er nou zo goed aan dat ene liedje en wat kun je daarvan leren? We gaan natuurlijk ook zelf muziek maken. En wie weet kunnen we zelfs een bandje voor je zoeken als je dat leuk vindt!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles (of vraag het aan je ouders).

Meteen inschrijven Naar tarieven

Zanglessen worden gegeven door:

Märel Bijveld

Lesvisie Ontdekken en genieten. Dat vind ik het allerbelangrijkste.

read more

Jorn ten Ham

Visie/lesmethode: Binnen m'n lessen ligt de focus op plezier maken en spelenderwijs de magische wereld…

read more

Florian Wolff

Visie/lesmethode: Tijdens de lessen staan het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling altijd centraal.

read more
Back To Top