Allround

Weet je niet zo goed welk instrument je moet kiezen en zou je het liefste alle instrumenten wel willen uitproberen? Kies bij ons dan voor de allround lessen! Tijdens de proefperiode mag je dan per les bij de docent(e) aangeven naar welk instrument je pet staat. Elke week een ander instrument? prima! De muziekschool is jouw speeltuin 🙂 Zeker voor de jongere leerlingen is het super belangrijk om spelenderwijs te ontdekken welke instrumenten er allemaal zijn

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Onze docenten leren je de techniek en theorie. Als je de basis van jouw gekozen instrument eenmaal onder de knie hebt, kun je zelf kiezen welke liedjes je gaat spelen. Zo blijft de les leuk en leer je spelen op een manier die ook echt bij jou past.

We hebben meerdere docenten die in verschillende disciplines les kunnen geven maar onze enige echte allround docente is Puck. Ze is enorm actief in de muziekwereld en kan een goede basis bieden voor de beginner op zang, gitaar, keys/piano, basgitaar, muziekproductie en drums. Ze is van alle markten thuis dus en is goed met leerlingen van jong tot oud!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles (of vraag het aan je ouders).