skip to Main Content

Gitaar

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Onze docenten leren je de techniek en theorie. Als je de basis van jouw gekozen instrument eenmaal onder de knie hebt, kun je zelf kiezen welke liedjes je gaat spelen. Zo blijft de les leuk en leer je spelen op een manier die ook echt bij jou past. Wil je op de akoestische gitaar tokkelen, of liever met distortion scheuren op de elektrische gitaar? Het kan allemaal!

Onze gitaar-docenten zijn Tim en ook Jorn en Märel geven gitaarles. Ze zijn allemaal lekker actief in de muziekwereld en zijn natuurlijk experts als het om de gitaar gaat. Ze snappen ook heel goed waarom het instrument zo bijzonder is. Met de hypnotiserende klanken van de akoestische gitaar laat je mensen rondom het kampvuur wegdromen. Met de elektrische gitaar zet je de vetste riff in welke misschien wel de hook van je song kan worden.

In de lessen gaan we op zoek naar jouw sound en luisteren we samen naar je favoriete muziek. Want wat is er nou zo goed aan dat ene liedje en wat kun je daarvan leren? We gaan natuurlijk ook zelf muziek maken. En wie weet kunnen we zelfs een bandje voor je zoeken als je dat leuk vindt!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles (of vraag het aan je ouders).

Meteen inschrijven Naar tarieven

Gitaarlessen worden gegeven door:

Märel Bijveld

Lesvisie Ontdekken en genieten. Dat vind ik het allerbelangrijkste.

read more

Tobias Kolk

Muziekles moet leuk en leerzaam zijn. Het moet geen verplichting worden waarbij tegenzin ontstaat. https://www.youtube.com/watch?v=Dc6iA4RlDHU…

read more

Jorn ten Ham

Visie/lesmethode: Binnen m'n lessen ligt de focus op plezier maken en spelenderwijs de magische wereld…

read more

Florian Wolff

Visie/lesmethode: Tijdens de lessen staan het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling altijd centraal.

read more

Tim Coehoorn

Visie/lesmethode: Muziek maken is bij uitstek iets waarbij het draait om; niet praten, maar doen!

read more

Ruben van Wiggen

Visie/lesmethode: Binnen mijn lessen is het belangrijk dat de leerling zich op een zo breed…

read more
Back To Top