Märel Bijveld

Märel Bijveld

Ontdekken en genieten. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Wat is jouw stemgeluid? Hoe gebruik je dit het beste? Welke liedjes passen daar bij? Wat doet muziek met jou? Hoe haal je die ene hoge noot? Hoe houd je je stem gezond? Dat gaan we samen allemaal uitzoeken. Zodat jij kunt genieten en kunt overbrengen wat je diep van binnen voelt! Mijn lessen zijn persoonlijk ingericht, helemaal op wat jij wilt bereiken. Vrouw of man, jong of oud, beginner of al meer ervaring? Als je maar een passie hebt voor zingen en muziek, dan komen we een heel eind!

Wil je graag liedjes schrijven? Ik ben zelf songwriter (begeleid mezelf op akoestische gitaar) dus ook dat kunnen we samen ontdekken.

Vind je zingen heel spannend en/of heb je last van podiumangst? Ik wil je graag helpen zoeken waar dat vandaan komt en dan gaan we samen kijken of je dat kunt overwinnen, zodat jij je zangtalent met jezelf en anderen kunt delen.

Biografie

Sinds mijn 12e ben ik bezig met muziek maken. Muziek verbindt en vind ik het allerleukste wat er is. Ik hoop ik dat ik wat van mijn enthousiasme en kennis op jou kan overbrengen.

Qua ervaring in genres loopt het bij mij nogal uiteen. In 2013 deed ik mee aan The Voice of Holland, waar ik in het team van Marco Borsato met mijn singer-songwriter uitstraling tot de kwartfinales kwam, in 2014 begon in op de Herman Brood Academie waar ik in heel veel verschillende bandjes heb gespeeld: van indie/alternatief tot Nederpop, in 2016 zong ik mee op de EP van John Coffey (voormalige Utrechtse hardrock/metal band), ik speelde 2 jaar lang in een folk/americana bandje ‘KOALA’ en tegenwoordig begeef ik me als zangeres, componist en tekstschrijver in de (elektronische) pop en dance wereld en nog steeds schrijf ik ook liedjes op mijn akoestische gitaar.

Ben jij nog op zoek naar je sound of in de war dat je meerdere genres leuk vindt en heb je het gevoel dat je moet kiezen? Geen zorgen, dat hoef je niet. Zo lang jij uitstraalt en overbrengt wat je diep van binnen voelt, horen en voelen anderen dat ook. Muziek is muziek.

Gerelateerde medewerkers