Tim Coehoorn

Tim Coehoorn

Muziek maken is bij uitstek iets waarbij het draait om; niet praten, maar doen! Daarom gaan we tijdens mijn lessen vooral veel samen muziek maken. Hoe jong of oud je ook bent, je leert je instrument pas echt kennen door er mee te spelen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere; samenspel, akkoorden-kennis, houding, improvisatie, ritme, en nog heel veel meer! Hierbij staat de persoonlijke smaak van de leerling altijd zoveel mogelijk voorop, samen kiezen we de nummers uit die gespeeld worden, en daar laten we ook de oefeningen en technieken bij aan sluiten.

Bands/projecten: NausicaFrank ValenzaPalvine , Sandviken, Madagaskar

Biografie:

Geinspireerd door de platenkast van zijn ouders pakt Tim Coehoorn (Amsterdam, 1982) op zijn 8e voor het eerst een gitaar op. Na al die jaren vind hij muziek maken nog steeds het mooiste wat er is en is hij actief in vele bandjes, waarmee hij op podia en festivals in zowel binnen- als buitenland te zien is.

In 2009 behaalt Tim zijn conservatorium-diploma. Al tijdens zijn studie ontdekt hij dat lesgeven hartstikke leuk en leerzaam is. Inmiddels heeft hij dan ook ruime ervaring hierin, door onder andere op verschillende muziekscholen te werken, een prive praktijk op te richten, en een aantal jaar werkzaam te zijn als hoofdvak
docent gitaar op de muziekopleiding van het ROC Rijnijssel te Arnhem.

Gerelateerde medewerkers